Videokonferens

Videokonferens

Ett mötesrum med videokonferenslösning är inte längre en så stor ekonomisk investering som det en gång var. Idag finns en uppsjö av olika lösningar i alla olika prisklasser.
Digitala möten har en viktig ekonomisk aspekt. Fler och fler företag och institutioner väljer idag att installera en videokonferens för att på så sätt spara pengar på resor och arbetstid för sina anställda.

Logitech Group
Revolutionerande enkelt och prisvärt system för små och medelstora videokonferenser med upp till 20 deltagare. Du använder samma dina vanliga program/appar för kommunikation som t.ex. Skype / Skype for business. Allt du behöver göra för att börja ett videomöte med GROUP är att ansluta den till din dator via USB.
Du kan också koppla din mobiltelefon med trådlös Bluetooth till GROUP-högtalartelefonen för att få fantastiskt tydliga ljudsamtal.

Logitech Group är ett ”Optimized Skype Device” hos Microsoft vilket innebär att Skype aldrig utför uppdateringar utan att kontrollera att dessa uppdateringar passar ihop med den tekniken de sagt ska vara optimerad.